0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Meni se cini da bi bolje ovako izgledala.
Citat: Andrijachi - 30-03-2007, 08:12:22Meni se cini da bi bolje ovako izgledala.Nisi izdržao Ovako manje liči na bor
Dobra preporuka nisam bio u potpunosti siguran, ali sad mi je jasno zašto hrastovi uspijevaju. Ovih dana vadim jednu mrcinu uskoro ću poslati slike.
Evo današnjeg izgleda zelenike sa početka teme. Pred njom su još i dalje godine oblikovanja i zgušnjavanja krošnje.
Citat: Andrijachi - 23-01-2008, 12:11:09Evo današnjeg izgleda zelenike sa početka teme. Pred njom su još i dalje godine oblikovanja i zgušnjavanja krošnje.Planirate zadržati ovaj obim krošnje ili čete je reducirati?
jedan dio krošnje je pregust (lijevi) a desni još treba se zgušnjavati .... pa ćemo to nekako u narednim godinama izbalansirati Za formirat zelenici ove veličine krošnju treba barem 5-6 godina.
... brzo raste! Već sad dobro izgleda, no ne biste li ju prije konačnog oblika prije smjestili u bonsai posudu, pa onda konačno formirali krošnju?
Odlično, vidim pridržavate se virtuala s početka priče
Svakako krošnja mora biti "podjeljena" na oblačiće lišća, a mora između biti i praznog prostora .... pustit ćemo u tom smislu da na nas utječu tajvanci, a i malo kopirat izgled krošnje normalne zelenike u prirodi.