0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Mozda ce ovako jednom izgledati
Predlazem ti da napravis drvenu kasetu,jer u drvu stablo duplo brze raste i bolje dise.
Predlazem ti da napravis drvenu kasetu,jer u drvu stablo duplo brze raste i bolje dise.Steta za taj Jin,jako je lose napravljen.Previse je spicast.
Steta za taj Jin,jako je lose napravljen.Previse je spicast.
Da, radili smo i to prije, ali to mozes slozit tek nakon sto si izvadio biljku iz prirode i kada znas u kom smjeru ide glavni korijen, pa sad nakon cjelodnevnog vadjenja neman neku volju izradjivati kasetu... ali svakako to nije lose.Sto prije to bolje!Da, definitivno nije dobar, ali sam stao usred posla pa cu nastavit kad kupim pravu brusilicu i nastavke za nju. Bolje nego da pokvarim brzajuci.
Ne samo brusilicu nego i...kako se zove...joj zaboravio sam Hrvatski...(Burner na Engleski)Jedan dio se oblikuje sa brusilicom a drugo sa klijestima.Poslije se svi oni komadici drveta izgore sa "Burner-om"na plin.Poslije se to sve ocisti sa celicnom cetkom i rezultat je stvarno gotovo prirodni jin ili shari.Naravno to je i pitanje iskustva.Desetog ozujka nam u klub dolazi Francois Jeker vodeci majstor u europi za pravljenje jina i sharija.Vi ne biste vjerovali sta je taj covjek u stanju da napravi.Cheers M
Da imam brener, plamenik ili kako vec i zamalo sam unistio jednu maslinu sa njim . Zastitio sam folijom stablo ali ocito ne dovoljno dobro. Postoji li kakav video o Francois Jekeru, to bi me jako zanimalo vidit.
Postoji li kakav video o Francois Jekeru, to bi me jako zanimalo vidit.
kao prvo opet super maslina!!!Cudi me da ste unistili krosnju,mora da je plamenik vrlo jak,inace nebi bilo nikakvih problema.Ja ih imam dva,i ovi nisu veci od 16 cm.By the way,super nebari!Ovakav se rijetko vidi.
Citat: marinko beg - 24-01-2007, 23:14:16kao prvo opet super maslina!!!Cudi me da ste unistili krosnju,mora da je plamenik vrlo jak,inace nebi bilo nikakvih problema.Ja ih imam dva,i ovi nisu veci od 16 cm.By the way,super nebari!Ovakav se rijetko vidi.Ma nismo uništili krošnju, samo mladu vršnu granu koja je tek bila izašla - imala je 10-ak cm. Izrasla je nova i to jako brzo ... na stablu se ništa ne vidi ...