0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Mario je profi pa to on gleda takvim očima... meni su slike skroz impresivne i fenomenalne. Lijepo se vide boje (bez obzira kaj se sunce prema fotiću) kaj je meni važno... Možda je to moj doseg gledanja....
Citat: helleborus - 07-01-2009, 11:39:54Mario je profi pa to on gleda takvim očima... meni su slike skroz impresivne i fenomenalne. Lijepo se vide boje (bez obzira kaj se sunce prema fotiću) kaj je meni važno... Možda je to moj doseg gledanja.... Profi ili ne... zadnja fotka bi sigurno bila kvalitetnija bez granja u gornjem lijevom čošku, a predzadnja fotka bi bila odlična da se Igor pomaknuo više u ljevo, izbjegao ovo šiblje dolje desno i drvo ostavio u trečini ljeve strane fotke.... Jel tak? Naravno da je.Probajte malo pažnje posvetiti detaljima o kojima pričam i fotke će odskočiti u ukupnom dojmu promatrača
...Probajte malo pažnje posvetiti detaljima o kojima pričam i fotke će odskočiti u ukupnom dojmu promatrača
Citat: Mario - 07-01-2009, 11:43:44...Probajte malo pažnje posvetiti detaljima o kojima pričam i fotke će odskočiti u ukupnom dojmu promatrača ...iz tvojih usta u tvoje uši! I to svaki put kad se dohvatiš mobitela sa namjerom da ovdje nekaj postaš!
Ove slike sam napravio u Decembru .... BludenzBilo je jedno fino, suncano jutro
Ovakav bor sa malo boljim muvingom sam vidio prošlo ljeto na krku koji stoji iznad ceste na jednoj stjeni.