Mislio sam da će više drva biti za kritiku! Ima li smisla uopće i raditi kritiku? Ja sam mislio donjeti dva drva radi reda, iako još uvjek neznam kaj da donesem. Sva moja drva za koja bi me zanimala kritika i Walterovo mišljenje, još nisu "zrela" za ikakav prijevoz od 800km i droncanje u autu. Ono kaj imam od prije, je toliko nezanimljivo gledateljima, a ni mene ne zanima kritika na njih, to su moji "prvjenci" i na njima želim sam izvježbati estetski dio formiranja. Ako je u lovi problem, to mogu dati i bez drva za kritiku. Možda bi se program mogao složiti bez kritike!?!? Samo radionice ili demo. Naravno, opet ima ali... ali ja ne uspjevam naći ni jedno drvo koje bi bilo spremno za rad na njemu. Moj zaključak je, doći ću na Dane bonsaia i radi reda donjeti neke primjerke, da ispunim vrijeme. Kvantiteta bi vjerojatno bila zadovoljena, no ne i kvaliteta.
Nemojte me krivo shavtiti! Jedva čekam vidjeti vas sve na okupu i družiti se sa svima, ali radni dio mi nema smisla, barem po uvidu na nezrelost materjala u mom vrtu. Siguran sam da M&A imaju hrpu drva spremnih za svakojake zahvate, ja još nemam. Jedina dva drva koja po meni ima smisla donjeti u Kaštele su Juniperus chinensis i Acer burgerianum. Em na njima ima kaj raditi, em možemo čuti kaj Walter ima reči o (po meni) zanimljivom materjalu. Na juniperusu do nekog prihvatljivog bonsai oblika, ima posla cca. tridesetak sati, tri sata rada na njemu, mogu odraditi u Kaštelima.
Eto toliko od mene za sada!