1) Naslov ovog posta je "konvencija 2010" ... ako ja znam računati četvrta po redu!
2) Program i plakat su u postu pod nazivom "III Dani bonsaija u dvorcu Vitturi" 27-28. III. 2010.g. u Kaštel Lukšiću" ....što je po mojoj računici opet točno!
3) Na plakatu piše "III Dani bonsaija s bonsai majstorom Walterom Pallom" .... tu postajem zbunjen...nestaje Konvencije kao takve, a pričalo se o IV Konvenciji....
4) WP na svom blogu naslovljuje "Third Southeast European Bonsai Convention"....što se kosi sa onim što piše na plakatu koji imam ispred sebe, a rađen je za prošlu godinu i na njemu piše "III Međunarodna bonsai Konvencija s bonsai majstorom Walterom Pallom Bistra 2009."
Po mojim matematikama, ovo bi svakako trebalo biti nešto sa brojem "IV" , ili se ova u Bistri ne računa!?!?!
Kam ja uopće idem
Da, da konvencija nije 3., nego 4., Pall je zeznuo stvar u brojenju i ja sam to primjetila.
Službeni naziv događaja u Kaštelima je još od 2007. -
"Dani bonsaija u dvorcu Vitturi", a broj 3 je zato što su ovo treći Dani bonsaija u Dvorcu Vitturi, a naravno 4. konvencija. Bilo mi je glupo staviti "4. Dani bonsaija u dvorcu Vitturi", baš zato što je 3. događaj bio u Bistri ... ispalo bi ko da lažem
Tu mi je bila dilema koju sam rješila ovako kako vidiš, ništa drugo.
Inače, događaj u Bisti ste vi nazvali
"III međunarodna bonsai konvencija". Iskreno, meni taj naziv konvencija je više ... malo pretjeran, vjerovatno ćemo jednog dana sve skupa zaista dignuti na nivo konvencije s izložbom i svime što slijedi, a mi ga izbjegavamo, a osim toga imamo drugi naziv od početka, pa zašto mijenjati tradiciju.
Na finalni plakat idu još sponzori, pa možemo dodati da se radi o 4. konvenciji
Nitko ne zanemaruje III konvenciju, otiđi na stranice DBK-a, pa ćeš vidjeti -
http://www.bonsai.hr/?p=32