Mislim da ove glazure nisu dobre jer izgledaju metalno.
Bilo bi bolje da se radi o zemljanim tonovima i da nema jakih i više različitih boja, kao ni crne boje. Isto tako su presjajne. Da li je moguće da su mat? Glazure i kombinacije boja koje dobro idu na nekave vaze ne pašu i na bonsai posude.
Vjerujem da nećeš ovo razumjeti kao negativnu kritiku već dobronamjeran savjet koji ti može pomoći da napraviš posude koje ćemo kupovati.
Ranije u temi sam ti pokazala > slike 4 bonsai posude kao nekakve primjere kako za oblike, tako i za boje i teksturu. Moja je sugestija da ideš u tom smjeru. Uostalom pogledaj na Tokonamine stranice odakle su te posude, sa kakvim se bojama rada i što je nakakva klasika.
So, when somebody dares to venture outside of what is deemed acceptable according to the Japanese (and thus you), then you hit them with the "classical" argument. But when Walter does it, then it's what?, avantgarde?, in other words, the future of bonsai? Well, I think this is dangerously close to something starting with an "h" and ending with "ypocrisy".
And, I believe that you won't take this as a negative criticism, but rather a well meant advice which can help you to broaden your bonsai horizons.