Žao mi je kaj mislite da kritiziram vaš rad, nikad ga nisam kritiziral, al za razliku od vas vi uvjek moj rad oblatite na na neki način. Možda ja nisam počel sa supstratima se izrat iz jednostavnog razloga jel nemam za to sretstva, ali nisam ni počeo ko vi, vi ste pretpostavljam jako puno čitali, proučavali, ja se uvjek upuštam u izazove :) i volim bez nekog pred znanja uč u stvari jel mogu istraživat, sam vadit formule i zaključke, mogu bit mali znanstvenik :)
Ja sam i sad bonsaista, i takvim se smatram.
Hmm koje bu djete zdravije, ovisi kakve uvjete pružiš ovome zatvorenom hehe.
P.S. Ja ne samo da se osječam ko da me ljudi uvjek odbacuju nego to je tak, ne radi mojih stavova, jel u njima nema niš loše, da ima onda bi mi to starci rekli, nego zato kaj sam drukčiji i nemožeju prihvatit čovjeka koji ima 20 godina, a razmišlja ko čovjek od 50. Čini se apstraktno, ali ja sam uvjek bio bar 20 godian ispred svojih vršnjaka. Da sad bu te pisali da sam skroz kontra ...
Još jednom svima sorry ak ste svatili da vaš rad kudim nisam ga kudil, samo sam iznosil svoje mišljenje i branio svoju tezu, dok su mi biljke zelene i zdrave nemam razloga mjenjat metodu, pa da ona bila 10000 bolja. Život vas svašta nauči :) mene je več naučil i preveč.