Prvo ne zove se bezveze wireless network connection, NETREBAŠ ŽICE FRAJERU.
Marija je isto dobra lol, internet je veza s vanjskim svjetom, a wireless network connection je mreža unutar kuče, mreža bit i izvan, al otom potom.
Don nisam mu dal savjet da sadi u blato(i to sam probo i drvo je rastlo, nisam ja kriv kaj imam zeleni palac
), to je bila digresija
da ga nebu ubil ak ga stavi u zemlju.
Da onom tvrdnjom o open sorcingu sam htel reč da znanje nebi trebalo bit cjenjeno novcem, nego razmujevanjem. A poteko sam paralelu s PC-em jel na njemu ako ste dovljno vješti možete svašta nač kao open sorce samo treba tražit.
Koja korist od debate kad te ekipa oče zatuč
To kaj meni biljke super rasteju, možda i brže od vaših, to nije moj problem, ja imam rezultate i niko mi ih nemože osporit, biljke koje ja stavljam na forum nisu izvažene iz prirode, stare 50 godina i imaju korjenovu balu koju nemreš tegljit ni s šleperom. Kad če neko od vas napravit bonsai iz sjemena i dobije rezultate u poroznom tlu, svaka mu čast.
Ja se ne želim bavit biljkama koje su stare 50 godina, jel bi osobno smatro da je grjeh tak jako drvo maknut od tam di je, ja sam jako etički nastrojen prema prirodi, jebiga puno sam vremena provodil uz nju i rađe stvaram iz sjemena nego da postepeno drnjavim po starom drvu koje če nosti ožiljke.
U poroznom tlu sjemenka nikad neče niknut, maldica koja je tek izašla iz sjemena nikad neče ojačat i vjerojatno če uvenut.
Ekipa probajte se bavit s biljkom koja je tek sjeme, pa nju njegovat, pa mi recite svoja iskustva, nemojte mi pričat da imate bonsaij SVOJ koji ste uzeli u prirodi i koji je PRIRODA STVORILA i njegovala ga jako dugo ZA VAS. Nikog ne želim ovim uvrjedit, ali ne želim ni da ljudi pljuju po mojim bebama, koje su jako, jako mlade. Kad če one doč u najbolje godine onda bute uspoređivali, jel če to bit ravnopravno.
Bonsaij je umjetnost koju treba živjeti, bit smiren, staložen, bit spreman čekat rezultate stolječe ak treba. Ko to dočeka sa strpljenjem ja sam 100% siguran da če bit nagrađen prvoklasnim radom koji če biti znak da je tu biljku voljeo, dao joj sve kaj je trebala, i na kraju dodao dašak svoje osobnosti.
Sad su mi se počele i latinske izreke motat po glavi
. Još sam mlad, moža i malo tvrdoglav, ali mene če vrjeme, strpljenje i data ljubav nagradit :) do sad uvjek je.
PAŽLJIVO ČITAJTE!
P.S. Biljka je ko djete, nekad najbolje stvari nisu najbolje za djete, fučkaš ti sve fenci škole, stvari koje mu možeš dat, mjesta na koja ga možeš odvest, ako u tome nema ljubavi.
Da jedna stvar u koja je filozovska, ali je moja teza. Postoi 5 elemenata u prirodi. Zemlja, Voda, Vatra, Vjetar, a peta je jedina stvar koaj ih drži na okupu i u ravnoteži, ali i koja je ujedno i največa sila od svih tih ljubav.