Ak si u mogučnosti mistat nije to loše :)
Ovo s ovlaživanjem zraka si je dobra stvar ak biljka zahtjeva malo više vlage.
Sa zanjevanjem to buš moro experimentirat. Ak imaš baš zemlju nemoj pre često zaljevat da ti korjen ne truli, a ak imaš moderni supstrat onda nemreš pre zalijat ( tak veliju ). Ja osobno koristim zemlju i pazim kolko zaljavam svaki dan provjerim jel zemlja suha ak je onda dam vode.
Nije ti bitno di je biljka, ak je u kuči drži ju u kuči kroz cjelu godinu, tak ja radim i super napreduje :D
Ak češ presađivat i stavljat zemlju onda pazi da previše ne utambaš zemlju jel to ni dobor, dozno sam to nedavno, a ak buš presađivo u moderne supstrate to nemaš kaj fulat hehe, osim omjera nekih, al to bolje znaju ovi iskusniji na tom polju
Drvo mi se čini ok po slikama :) ima ljepi moving, puno lišča, di si to kupil?
Da dal bi ti moglo smetat svjetlo neznam, ak je lampa jako topla i isijava jako puno topline vjerojatno bi moglo smetat jel biljke ne voliju da ih se prži, ako je svjetlo hladno i ne isijava toplinu( to su obično neonske lampe ) onda mislim da mu nebi smjelo škodit, možda bi ova fora s imitacijom sunčevog svjetla mogla i dat biljki dodatnu snagu, makar sve je to relativno i teško je nekaj takvoga ispitat.
Evo ak imaš još pitanja samo daj :D