Jučer smo se malo družili sa papa Pallom. Hvala Sebastijanu i Dudi na pozivu, gostoprimstvu, večeri i odličnoj atmosferi. Vi ste super domaćini kad možete postići da se kod vas svi osjećaju ugodno kao da su kod kuće, to je znanje i trud na kojemu vam pomalo zavidim.
Bilo je zanimljivo kao i obično. Ja bi tog čovjeka mogao slušati danima. Informacija za informacijom , savjet za savjetom, anegdota za anegdotom.
Plijeni pozornost i suvereno vlada društvom.
U jednom sam trenutku pomislio kako smo se zapričali na Hrvatskom i kako je Pall isključen, te kako bismo ga trebali uključiti. To je trajalo samo trenutak, vrlo kratko vrijeme, pričekao je koliko pristojnost zahtijeva, a onda se sam uključio nekom formom i tako neprimjetno i nenametljivo ponovo preuzeo sve u svoje ruke i svi smo se automatski prebacili na engleski. To mogu samo vrsni kozeri. Svaki put me nanovo oduševi.
A zašto to pišem na ovom topicu? Zato što me je malo posramio kada je rekao što bi sve ja kao predsjednik trebao činiti. Niti moj jadan izgovor da sam predsjednik samo zato što nitko drugi nije mulac da se primi tog posla, nije isprao taj malo gorak okus u ustima. Morati ću se primiti posla da mi se više nikada ne dogodi tako nešto.
Molio bih vas da mi pomognete idejama i prijedlozima kako bi svi zajedno doprinjeli razvoju kluba. Može na PP, može telefonom a može i ovdje.