0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ja se izvinjavam sto prije nisam reagirao.Da malo objasnim;Jedina grana malko duza je ona prva slijeva.I ovako je drvo posadjeno previse u desno.Moje misljenje je da bi drvo u sredini(slika desno)ipak imalo vise ravnoteze.Na lijevoj slici sam na grubo prikazao "normalan" raspored grana.Sachi-eda(prva grana od dolje)bi trebala biti najdulja pogotovu zato sto raste u vanjskome zavoju debla.Ovo je samo moje misljenje,ti svakako ne trebas da uzmes ovo za ozbiljno.
ako pogledaš bolje, vidjet češ mu korijen koji se pruža s desne strane sve do ruba posude.
Kada smo vec kod smjestaja u posudu, evo fotografije bora sa izlozbe u Ljubljani. Po mom misljenju jako lose smjesten bor u posudu.
Citat: Andrijachi - 25-03-2007, 20:06:26Kada smo vec kod smjestaja u posudu, evo fotografije bora sa izlozbe u Ljubljani. Po mom misljenju jako lose smjesten bor u posudu.Bor je oBljak!!! :beurk:Uzas!!!A i posuda je totalno neodgovarajuca.M
Ali borek je lijep zar ne?
Citat: marinko beg - 25-03-2007, 23:50:45Citat: Andrijachi - 25-03-2007, 20:06:26Kada smo vec kod smjestaja u posudu, evo fotografije bora sa izlozbe u Ljubljani. Po mom misljenju jako lose smjesten bor u posudu.Bor je oBljak!!! :beurk:Uzas!!!A i posuda je totalno neodgovarajuca.MAli borek je lijep zar ne?
Bor je od Grege iz Slovenskog Bonsaj Kluba, yamadori je, i Grega je odlično kompaktirao krošnju, s obzirom da je bor imao pupove jako daleko od debla. Znam da se trudi na njemu zadnjih 5 - 6 godina.