I po tome sto drugi pisu, zakljucujem da smo najvise naucili iz prakticnog dijela.
Potpuno se slažem s tobom. Andrija i ja smo prošle dvije konvencije radili na više stabala na radionici (oblikovanje, drilanje i sl.) i to nam je zaista najbolje pomoglo .... imali smo ga priliku pitati sve što ne kužimo. Najbolje se nauči kad sam radiš na svom stablu, a ne kada gledaš druge kako rade iako je i to vrlo dobro. Većina ljudi nije imala tada još spremne materijale za radit ... pa ste se možda poludosađivali na radionici posebno Seba i Čajko lani ... kada je rečeno da ove godine neće biti radionica nego demo bilo mi je iskreno žao jer sam znala koliko je to dobro i korisno i kao se efekti osjećaju dugo nakon što Walter otiđe ...
Razgovarala sam s Pallom vezano za to što bi mogli napraviti na sljedećoj konvenciji i čini mi se da bi bilo najbolje 2 dana radionice, nešto u stilu ovoga kako je bilo u Bistri ... nateoretizirali smo se na 3 konvencije dovoljno, neke stvari se i ponavljaju (iako mi to ne smeta) a mislim da bi se za ubuduće trebalo uhvatiti sirovoga konkretnog rada....
Ekipa koja je sve organizira je napravila kako misli da je najbolje i u dogovoru s Walterom koji najbolje može procijeniti na kojem smo levelu i što nam treba, a tako je bilo i za dalmatinske konvencije. Meni je jedino žao što ekipa nije bila brojnija jer konvencija nije samo učenje nego i druženje.