0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Je li ovo na donjoj slici skroz lijevo paprat?
Kakko spriječavaš pretjerani rast? Pretpostavljam da ispod korjena stavljaš nešto da ne ide u dubinu. Zanima me da li se takve biljke isto vade svakih par godina i da li im obrezuješ korijen?
Ariš.
Jedna vrsta patuljaste paprati,koja raste samo u nekim dolinama u Ardenima.On je skinut sa zidova njemackog gradica Monschau.M
Marija,sjecas li se ovog bora u mom albumu,kako je onda izgledao?
Jel ovo možda tvoja paprat?
Detalj male parcele gdje uzgajam tri drva na isti nacin kao bonsai.Steta sto nemam sliku onog muga,prije 9 godina.Marija i Andrija bi se trebali sjetiti jer su ga vidjeli u mom foto albumu.Iglice su se smanjile od nekih 6 na 1 do 2 centimetara.M
Citat: gal - 24-04-2007, 11:04:00Jel ovo možda tvoja paprat?Izgleda gotovo identicno,mada nije.Ima ih vise takovih koji lice jedno drugom.To mu je neki rodjak,ta familija AspleniaceaeM
Citat: marinko beg - 22-03-2007, 00:50:12Detalj male parcele gdje uzgajam tri drva na isti nacin kao bonsai.Steta sto nemam sliku onog muga,prije 9 godina.Marija i Andrija bi se trebali sjetiti jer su ga vidjeli u mom foto albumu.Iglice su se smanjile od nekih 6 na 1 do 2 centimetara.MIzgleda odlično. I ja bi voljela imati tako nešto u vrtu. Zapravo želim vrt u japansko stilu. Za sad uređujemo novu kuću, a i vrt će doći na red. Marinko stvarno je odlično.
Citat: marinko beg - 24-04-2007, 16:12:12Citat: gal - 24-04-2007, 11:04:00Jel ovo možda tvoja paprat?Izgleda gotovo identicno,mada nije.Ima ih vise takovih koji lice jedno drugom.To mu je neki rodjak,ta familija AspleniaceaeMAspleniuma ima bas puno... Ja najvise volim one epifitne vrste!