pa gdje ih drzis da su vec toliko prolistali
Biljke sam držao u zimovniku, koji je trebao biti "hladni zimovnik", ali se zbog ove zime pretvorio u tropski vrt. Prilagođavanje biljaka vanjskim uvjetima biti će otežano, ali imam mogućnost otvaranja zimovnika i postupnog izjednačavanja vanjske i unutarnje temperature kada se sunce ponovno pojavi.
Steta sto se na aceru ne vidi struktura grana,a sto se breze tice,vrlo zanimljivo drvo.Cini mi se da ima 4 debla,mozes koristit 2 ili tri.Ono najdeblje ti je glavno.Treba to malo postucat i ozicit.Napravi osnovnu formu.Takodjer,treba da napravis selekciju novih grana za vrhove.
M
Da, postoje 4 grane, a na 3 su se pojavili novi izboji, tako da je logično ukloniti 4-tu granu na kojoj nema izboja. Svakako, najdeblja grana je najvažnija, a i već sliči na brezu.
Mislim da bi iznad te glavne grane krošnja trebala biti relativno najviša, a onda se iznad preostale dvije grane trebaju pojaviti novi vrhovi u padajućem nizu. To mi se čini boljim rješenjem negoli da u sredinu skupine bude "rupa" u profilu krošnje.
Ako mislite nešto drugačije molim da mi to sugerirate.