0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Tek sam sad vidio gdje je To Ivo spomenuo: http://www.internationalbonsaiforum.com/index.php?topic=252.msg1469#msg1469Mislim da tu on govori da bi takav mix dao vizualno vjerniju patinu a ne nešto što bi zaustavilo truljenje debla.
Jurice, mislim da se radi o maloj količini cementa koja se doda - "na ponti noža" - samo da bi jin tekućina imala prirodniju boju, a ne nikakvo zalijevanje cementom. Od same pomisli s ježim.
Citat: Marija - 11-03-2009, 08:14:11Jurice, mislim da se radi o maloj količini cementa koja se doda - "na ponti noža" - samo da bi jin tekućina imala prirodniju boju, a ne nikakvo zalijevanje cementom. Od same pomisli s ježim. Istina je ipak nešto drugačija ...Cement protects from mushrooms, rotten effects on wood or insect attack.About ratio i haven't a right one. You can put water and to add cement. It's good when becomes to fluid as yogurt.
Ovo bi možda moglo biti dobro: > Induline SW-900
Citat: Andrijachi - 15-07-2009, 10:38:59Ovo bi možda moglo biti dobro: > Induline SW-900 bitno je da sredstvo nema sjaja ... poslala sam im upit, pa ćemo vidjeti
Nekidan sam gruntao o tome da se sumpor primjenjuje i u podrumarstvu, za zaštitu bačava, a i vina u njima. Sumpor je i u jin tekučini... kaj s tim nemate dobre rezultate? Kaj mislite štititi?
Ova sredstva imajo sva sijaj! ako vsebuje neke akrilne smole sijaj je neizbegljiv. Vjerovatno možeš sijaj onda malo izbrusiti i staviš tamo jin tekočino... I ja idem danas kupiti nešto slično.