0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: Sandev - 25-02-2009, 11:45:09U slijedećih dva tjedna temp gotovo da uopće ne pada ispod 0Hura Kolko meni moje kosti vele, gotovo je sa ovim zimovanjem. Još poneki možebitni mrazoliki jutarnji šok i to je to. Jedino na kaj treba sad paziti je da mraz ne pokosi nove izbojke kod bjelogorice, koji će uskoro krenuti vrlo burno. Dani su sve dulji i topliji. Naravno sve ovo vrijedi za normalne USDA zone, oni u zoni 2 mogu očekivati i snijeg, a zaleđeno tlo će se zadržati do sredine 5mj...
U slijedećih dva tjedna temp gotovo da uopće ne pada ispod 0Hura
Citat: Mario - 25-02-2009, 12:14:21Citat: Sandev - 25-02-2009, 11:45:09U slijedećih dva tjedna temp gotovo da uopće ne pada ispod 0Hura Kolko meni moje kosti vele, gotovo je sa ovim zimovanjem. Još poneki možebitni mrazoliki jutarnji šok i to je to. Jedino na kaj treba sad paziti je da mraz ne pokosi nove izbojke kod bjelogorice, koji će uskoro krenuti vrlo burno. Dani su sve dulji i topliji. Naravno sve ovo vrijedi za normalne USDA zone, oni u zoni 2 mogu očekivati i snijeg, a zaleđeno tlo će se zadržati do sredine 5mj... Na znam, ali...osjećam se prozvan???
Niska temperatura okoline usporava proces vezivanja. Na temperaturi od 0 °C hidratacija je u ''stanju mirovanja''. Vaš beton nije ni počeo vezati. Više bi mu moglo naštetiti isušivanje od bure. Pokrijte ga najlonom i ostavite tako barem 7 dana i biće OK, pod pretpostavkom da ste stavili dovoljno cementa.
Citat: Mario - 25-02-2009, 12:14:21Kolko meni moje kosti vele, gotovo je sa ovim zimovanjem. Još poneki možebitni mrazoliki jutarnji šok i to je to. Jedino na kaj treba sad paziti je da mraz ne pokosi nove izbojke kod bjelogorice, koji će uskoro krenuti vrlo burno. Dani su sve dulji i topliji. Naravno sve ovo vrijedi za normalne USDA zone, oni u zoni 2 mogu očekivati i snijeg, a zaleđeno tlo će se zadržati do sredine 5mj... Na znam, ali...osjećam se prozvan???
Kolko meni moje kosti vele, gotovo je sa ovim zimovanjem. Još poneki možebitni mrazoliki jutarnji šok i to je to. Jedino na kaj treba sad paziti je da mraz ne pokosi nove izbojke kod bjelogorice, koji će uskoro krenuti vrlo burno. Dani su sve dulji i topliji. Naravno sve ovo vrijedi za normalne USDA zone, oni u zoni 2 mogu očekivati i snijeg, a zaleđeno tlo će se zadržati do sredine 5mj...
Citat: Sandev - 25-02-2009, 12:47:18Citat: Mario - 25-02-2009, 12:14:21Kolko meni moje kosti vele, gotovo je sa ovim zimovanjem. Još poneki možebitni mrazoliki jutarnji šok i to je to. Jedino na kaj treba sad paziti je da mraz ne pokosi nove izbojke kod bjelogorice, koji će uskoro krenuti vrlo burno. Dani su sve dulji i topliji. Naravno sve ovo vrijedi za normalne USDA zone, oni u zoni 2 mogu očekivati i snijeg, a zaleđeno tlo će se zadržati do sredine 5mj... Na znam, ali...osjećam se prozvan??? Seba, a da mi njemu ZAMRZNEMO članstvo na HBF do 5. mjeseca
Bilo bi i vrijeme, to je jedini način da se "skinem"
Citat: Mario - 26-02-2009, 08:00:18Bilo bi i vrijeme, to je jedini način da se "skinem" Mario daj budi razuman nije mu lako..... sagradio je čovjek kuću bez da se ranije raspitao u kojoj je klimatskoj zoni ... i sad nema micanja.
Sutra tajce+hlače+hlače+nekoliko majci+jedna fils+podkapa+kapa+jakna......pa nek se buri
Citat: Mario - 20-03-2009, 14:46:12Sutra tajce+hlače+hlače+nekoliko majci+jedna fils+podkapa+kapa+jakna......pa nek se buri ako je orkanska bura bolje stojte doma ....
Citat: Marija - 20-03-2009, 15:58:47Citat: Mario - 20-03-2009, 14:46:12Sutra tajce+hlače+hlače+nekoliko majci+jedna fils+podkapa+kapa+jakna......pa nek se buri ako je orkanska bura bolje stojte doma ....Došli, vidjeli i vratili se.... nekad dobiješ, a nekad izgubiš. Sreća da je ovo drugo vrlo rijetko