Ma jasno je to. Realno, ovo je odlično drvo, za naše pojmove pogotovo. Još bolje ako će se nebari popraviti. No, već smo puno puta pisali o tom drvu i svaki put sam se grizao za jezik da ga ne komentiram i skoro uvijek sam ga komentirao
Meni je kod tog drva zanimljivo to kako djeluje na mene. To što u meni izaziva nezadovoljstvo uopće nije normalno za bonsai. Razdražuje me. Da je moje, odmah bi ga se riješio iako je, realno gledajući, bolje od svih mojih drva zajedno.
Ja imam glupih drva, imam i ružnih, neperspektivnih drva, po forumima se mogu vidjeti i raznorazni mallsai-i, katastrofe, rugobe, debilane, ali ni jedno takvo čudo u meni ne izaziva takvu navalu negodovanja kao ovo drvo.
E to je meni čudno i neobično. Da jedno drvo kod mene može izazvati negativne emocije. Nedavno ste recimo stavili fotku neobične zelenike
http://hbf.my-bonsai.com/index.php?topic=1702.msg34151#msg34151To drvo u meni izaziva veselje, ushit, divljenje. Neka druga drva ne izazivaju ništa, ali da će neko izazivati negativne emocije, to nikada ne bih pomislio.
Moram na promatranje