Bok svi skupa,
ovaj weekend sam se odlucio da kidnem kod Käfleina i bilo je
FENOMENALNO Steta sto vrijeme nije bilo malo bolje, padala je kisa i bilo je uzasno hladno. Ali kada smo David i ja unisli u taj vrt, mi smo to sve brzo zaboravili - bili smo sokirani od te kolicine stvarno kvalitetnih stabala.
Mogu vam reci da se stvarno isplati ovaj vrt obici. Svejedno koliko se putuje - garantiram vama da sa 100 %no isplati!
Kod ovog javora mi je rekao Wolfgang: "Posto si prvi put dosao kod mene, cu ti napraviti specijalno cijenu - ne razmisljaj, daj mi 150,00 EUR i nosi u auto!"
Mala, daj da te poljubim ...
Za ovaj taxus sam se odlucio. No pasao je u auto - sve drugo je bilo preveliko i presiroko
Ove prunuse su izvadjene ove godine. Nema sanse da bi Wolfgang tako jedno drvo prodao. Ispricao mi je da se je nedavno radi toga sa Walterom Pallom posvadjo. Walter je htjeo jednoga prunusa kupiti - ali nista, Wolfgang je ostao tvrd. Konacno su se jos nekako mogli dogovorit. (Stablo ostaje toliko dugo kod Wolfganga dok nepokaze da zivi.) Skoro sam puknuo od smijeha kada mi je to Wolfgang ispricao. Taj scenario si mogu dobro predstaviti
Wolfgang mi je pokazao par slika od svoga yamadori terena negdje u istocni europi. Bilo je jako zanimljivo slusati jednoga staroga yamadori veterana, koji ima iskustvo od vise nego 30 godina!!! Pricao mi je da su ga ljudi prije 30 godina smatrali budalom. A danas mu dolaze iz citave europe a posebno i znane bonsai umijetnike.
I prije nego sto smo David i ja krenuli, je on nas pitao sta mi radimo. A posebno je pitao Davida, zasto si on niti jedno stablo nije izabrao. Kada je saznao da David studira, odmah ga je poslao natrag do njegovih taxus-shohinja da si jednoga izabere ... kao poklon za siromasnog studenta
Svasta ....
I ovako mi je izglado gepek ....
Imam jos vise slika na mom blogu:
http://igor-spasojevic.blogspot.com/