Nego gdi je kod tebe problem, osim u prostoru? ... i tome kaj A ne da da se u ovo kišno vrijeme kad ne možeš žicati, radite posude
Čuj tebe "OSIM u prostoru"
Prostor i jest glavni problem. Prostorija u funkciji podruma je prepunjena i nije moguće u njoj raditi!
Jučer smo žicali u kući. To izgleda ovako. Maknem stolić u dnevnom boravku - raširim šatorsko krilo nasred dnevnog, unesem paučka-okretalicu i biljku .... kakav nered pri tom nastaje od okrajaka žice, okinutih grana i sl. znaš i sam ... da mi mater to vidi mislim da bi me se javno odrekla ...
Što se "Zla" tiče tehnika je super jednostavna. Imamo 10-ak velikih posuda na šufitu koje još nisu u upotrebi i one bi se mogle koristiti kao pozitivi za odlijevanje kalupa. Zadovoljna sam korištenjem drvenih kašeta kao trening posuda, ali smatram da bi zlo-posude bile još bolje. Nemam neke potrebe za 100 vrsta posuda sa različitim dizajnom nego možda napraviti 6-7 različitih najčešćih veličina.
... sad nećemo imati vremena, kako stvari stoje ... ali možda se ljeti pozabavimo s posudama ...