Kužim da je možda ljepilo bolje za neke nekalupirane posude, ali ove s kalupom... pa tu je papir zakon. I kak veliš to je čist posel i posude izgledaju fenomenalno. I nije problem s vađenjem iz kalupa, i nije problem u veličini posude...propadanju dna... i ostalo. A cijena...prava sitnica (posebno ak ti susjedi skupljaju novine).
Ja se ne slažem da je ljepilo u ičem bolje, pa tak nije bolje ni za "nekalupirane". Napravio sam jednu nekalupiranu na žici (pogledaj fotke) i ispala je super, a i sama izrada je puno lakša. Ljepilo na mreži je komplicirano nanositi, prljavo za raditi, krhko nakon sušenja, skupo u samom startu.... Naravno, to je moje viđenje i ničim vas od toga ne odgovaram.
Cel-bet se na mrežu nanosi puno lakše, jeftiniji je u svemu, čist posao, fleksibilniji je i više nego duplo lakši. I kod jedne i kod druge tehnike, treba steći neko iskustvo, kako bi završni sloj izgledao što bolje i izbjegnuti umjetni izgled, na tome treba raditi i imati neku kreativnu žicu u sebi....
najbolje od svega je što smo se u vrlo uskom krugu, odlučili za različite tehnike, koje razvijamo u svim smjerovima, budučnost nam je svijetla