Samo želim podijeliti jednu misao s vama. Znate onu narodnu...čovjek i magarac pametniji su nego čovjek sam. E pa onda, kada vam netko savjetuje ili izražava svoje mišljenje, to uvijek treba uzeti u obzir, Pa ako je netko k tome još i bonsaista, pa čak i početnik bonsaista, svakako tih četvero očiju vide bolje nego dvoje. A ako je netko iskusan bonsaista (sada ovdje mislim na tebe Tijek) pa ti nešto savjetuje, to je sigurno dobar savjet i svakako ga treba promisliti i prihvatiti. To nije sramota, promijeniti svoje mišljenje zato što ti je netko drugi to sugerirao. To nije manifestacija slabosti nego snage...dakle snage da spoznaš da nisi u pravu ili da netko drugi ima bolju, ljepšu, originalniju ili štotijaznamštosvene viziju od tebe. Za to treba biti pametan. Budale to ne znaju i ne mogu. Budale su uvijek najbolje i najpametnije. A. na žalost, ima ih toliko puno oko nas. Nemam nikakvih problema prihvatiti savjet. Čak i poslušati ga u potpunosti. Želim pokušati uvijek biti takav. Vrijedno je cijeniti i ozbiljno shvaćati ljude oko sebe. Pogotovo dobronamjerne ljude.
Još jednom...drago mi je za sve kritike i predloške...sve to doprinosi boljem drvu i pametnijem Sebastijanu u budućnosti.