0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
Bio sam sigurno prvi koji je pitao ... za kolko bi ga prodao?Biti ću zadnji sa ponudom, kad se svi izredaju!Želim ti dobru navalu U slučaju zamjene, za njega bi odmah dao azaleu! Koja je također na prodaju
Nije šala!!!Prodaje se klen kapitalac -Makljen - Acer monspessulanum Naravno ako postigne realnu cijenuPočetna cijena : 0kn
Citat: sivac68 - 16-10-2008, 08:39:31Nije šala!!!Prodaje se klen kapitalac -Makljen - Acer monspessulanum Naravno ako postigne realnu cijenuPočetna cijena : 0knA koja je cijena realna??
U slučaju zamjene, za njega bi odmah dao azaleu! Koja je također na prodaju
Realnost je rastezljiv pojam... no evo tu se prodaju yamiji....http://www.bonsaji.si/yamadori.htmsad jel realno ili ne Recimo da je!
Citat: Mario - 16-10-2008, 09:13:01U slučaju zamjene, za njega bi odmah dao azaleu! Koja je također na prodaju O bože ..... to nikako ne bi bio dobar posao.
Misliš da azalea vrijedi više? Koštala je 1680 kn.... moj rad na njoj još tolko... mislim da sad vrijedi između 3000 i 4000 kn.Kaj ti/svi vi mislite?
Ne nego obratno - ovaj yamadori je daleko vrijedniji.
Možda u EU.... kod nas .... Ne vidim potencijalnog kupca u HR.
Citat: Mario - 16-10-2008, 10:08:50Možda u EU.... kod nas .... Ne vidim potencijalnog kupca u HR.Isto je kod nas ili u EU, kvaliteta je kvaliteta .... a realizacija je pitanje životnog standarda u državi u kojoj se prodaje, kao što i sam kažeš Da imam viška love ovo bih stablo definitivno kupila .... oooo taj nebari