0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ja velim da izgleda super privlačno, no ne kužim se u preživljavanje tih vrsta. Takav comunis sigurno umire. Od ovog se može raditi svašta, pa čak i apstraktna umjetnost. Želim vam sreču!!!
Citat: Mario - 13-10-2008, 09:24:16Ja velim da izgleda super privlačno, no ne kužim se u preživljavanje tih vrsta. Takav comunis sigurno umire. Od ovog se može raditi svašta, pa čak i apstraktna umjetnost. Želim vam sreču!!! Mario, nije to J. communis, nego Juniperus chinesis - koliko ja vidim ...
Mislim da se može...inače bit če baš puno rada sa deadwood-om, jer je prilično visoko krošnja, pa se je po mom mišljenju treba koncentrirati na deadwood...
Ako se ta grana da savijati onda će se krošnja moći prilično spustiti tako što granu savineš otprilike u smjeru crvene strelice. Ružni čvor koji je označen rozom bojom trebalo bi djelomično pretvorit u deadwood pa bi mogao izgledati zanimljivo.
Da li je juniperus rastao u nekoj posudi ili u zemlji?
Citat: drago - 13-10-2008, 10:00:22Mislim da se može...inače bit če baš puno rada sa deadwood-om, jer je prilično visoko krošnja, pa se je po mom mišljenju treba koncentrirati na deadwood... Ako se ta grana da savijati onda će se krošnja moći prilično spustiti tako što granu savineš otprilike u smjeru crvene strelice. Ružni čvor koji je označen rozom bojom trebalo bi djelomično pretvorit u deadwood pa bi mogao izgledati zanimljivo.Da li je juniperus rastao u nekoj posudi ili u zemlji?