0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Helle nam se otela kontroli ... piše manijakalno ... još malo pa će krenuti sa scenarijima za sapunice....
Citat: Marija - 07-10-2008, 08:51:57Helle nam se otela kontroli ... piše manijakalno ... još malo pa će krenuti sa scenarijima za sapunice....Otkrio sam više društvenokorisnih opcija, no sve se svodi na to da.... Dudu ne treba voditi u lov na yamadori !!!
Citat: Marija - 07-10-2008, 08:51:57Helle nam se otela kontroli ... piše manijakalno ... još malo pa će krenuti sa scenarijima za sapunice....Postaje korisna u edukativnom dijelu bonsai scene, a Ž ekipa, doma nosi odlične yamadorie
Citat: Marija - 07-10-2008, 08:51:57Helle nam se otela kontroli ... piše manijakalno ... još malo pa će krenuti sa scenarijima za sapunice....Bravo Duda, imaš moju apsolutnu podršku u tvojim edukativnim doprinosima zajednici
Citat: Mario - 07-10-2008, 09:00:51Citat: Marija - 07-10-2008, 08:51:57Helle nam se otela kontroli ... piše manijakalno ... još malo pa će krenuti sa scenarijima za sapunice....Otkrio sam više društvenokorisnih opcija, no sve se svodi na to da.... Dudu ne treba voditi u lov na yamadori !!!Vidim da ti smetam!!!! Već si to rekao jednom, a sad si to i napisao ... šmrc...
Ž ekipa nije Ž ekipa bez četvrtog člana... jel jasno
Osim toga znate dobro ko vam je pokazao i odveo vas do ovih 'rudnika zlata'... zato nemoj da više čujem ... ovaj... gospodine predsjedniče kakvi su to diskriminirajući ispadi
Citat: Mario - 07-10-2008, 09:00:51Citat: Marija - 07-10-2008, 08:51:57Helle nam se otela kontroli ... piše manijakalno ... još malo pa će krenuti sa scenarijima za sapunice....Bravo Duda, imaš moju apsolutnu podršku u tvojim edukativnim doprinosima zajednici A sve si mislim... možda jednog dana od svih ovih tekstova izađe i neka vrlo vrlo korisna knjiga, tko to zna... pa si mislim... pa nek i moje ime tamo stoji
Citat: helleborus - 07-10-2008, 09:18:55Citat: Mario - 07-10-2008, 09:00:51Citat: Marija - 07-10-2008, 08:51:57Helle nam se otela kontroli ... piše manijakalno ... još malo pa će krenuti sa scenarijima za sapunice....Bravo Duda, imaš moju apsolutnu podršku u tvojim edukativnim doprinosima zajednici A sve si mislim... možda jednog dana od svih ovih tekstova izađe i neka vrlo vrlo korisna knjiga, tko to zna... pa si mislim... pa nek i moje ime tamo stoji Draga, pisci bonsai knjiga ti baš i ne kotiraju dobro u HR .... razmisli kud srljaš
Citat: helleborus - 07-10-2008, 09:17:49Ž ekipa nije Ž ekipa bez četvrtog člana... jel jasno Jasno Citat: helleborus - 07-10-2008, 09:17:49Osim toga znate dobro ko vam je pokazao i odveo vas do ovih 'rudnika zlata'... zato nemoj da više čujem ... ovaj... gospodine predsjedniče kakvi su to diskriminirajući ispadi Čuj predsjedniče..... ne ulizuj se Priznajem, odvela si nas, no iscizelirane oči manijalkalnih yamadorimanijaka otkrile su potencijalne primjerke..... mislim na cjelu Ž ekipu
Nije da želim pokupiti svu slavu,....
To će biti jedno zajedničko djelo. Iskustveno, ne prepisivačina.
Citat: helleborus - 07-10-2008, 09:42:06To će biti jedno zajedničko djelo. Iskustveno, ne prepisivačina. A onda je to drugo nekaj, se razme!A jel mogu ja obuhvatiti područja o tlu, prihrani, vodnom režimu, estetici i borovima u cijelosti.... nije valjda da puno tražim
Citat: helleborus - 07-10-2008, 09:43:28Nije da želim pokupiti svu slavu,....Ma da.... viš kak bi se čovjek prevaril