0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Samo, ja bih mu definitivno malo skratio grane, pogotovo one na kojima ima pupoljke. Drvo je ipak ostalo bez glavnine korijena pa mi nu trebalo malo smanjiti zelenu masu...
[Jesi margotu mazao hormonom za zakorjenjivanje???
Citat: Aleksa - 18-09-2008, 18:26:10Samo, ja bih mu definitivno malo skratio grane, pogotovo one na kojima ima pupoljke. Drvo je ipak ostalo bez glavnine korijena pa mi nu trebalo malo smanjiti zelenu masu... Neke grane san skratija i mislin da bi ih tribalo još dosta skratit. Problem je to što su listovi dosta daleko od debla a strah me grane ostavljat bez zelene mase.
Jako zanimljivo... Nego daj nam stavi nekaj za usporedbu. Na jednoj slikici izgleda kao neki mali bršljančić, a na drugoj kao neka grdosija. Bilo bi odlično da bar otprilike možemo vidjeti. Odlično je. Sad mi pada na pamet nešto drugo. U dvorištu GP ima velikih stoljetnih bršljana, pa si sve mislim.... margotiranje.... hm, hm. Ne bi bilo loše.
Citat: helleborus - 19-09-2008, 07:58:54Jako zanimljivo... Nego daj nam stavi nekaj za usporedbu. Na jednoj slikici izgleda kao neki mali bršljančić, a na drugoj kao neka grdosija. Bilo bi odlično da bar otprilike možemo vidjeti. Odlično je. Sad mi pada na pamet nešto drugo. U dvorištu GP ima velikih stoljetnih bršljana, pa si sve mislim.... margotiranje.... hm, hm. Ne bi bilo loše. margotiranje je kod bršljana silno jednostavno. gotovo ti i ne može ne uspijeti. pa bršljan pušta korijen čak i ako ga samo nasloniš-polegneš na zemlju.
Citat: helleborus - 19-09-2008, 07:58:54Jako zanimljivo... Nego daj nam stavi nekaj za usporedbu. Na jednoj slikici izgleda kao neki mali bršljančić, a na drugoj kao neka grdosija. Bilo bi odlično da bar otprilike možemo vidjeti. Odlično je. Sad mi pada na pamet nešto drugo. U dvorištu GP ima velikih stoljetnih bršljana, pa si sve mislim.... margotiranje.... hm, hm. Ne bi bilo loše. posađen je u veliku kantu od jupolavisina cca pola metraevo mačketina za usporedbu