0 Članova i 6 Gostiju pregledava ovu temu.
Misliš da mu s Čajkomlatom i Čajkićima izvadimo pokoje drvo, stavimo ga na okretalicu i drilnemo sa HRAM dljetima.... Mislim da bi doma išli bogatiji nego kaj smo došli
Trebamo li ponijeti neka nacionalna obilježja
Možemo otpjevati himnu pri ulasku u Pallovo dvorište..... sigurno će nas svi primjetiti i naravno, pričati o nama ....danima
Citat: Mario - 26-08-2008, 13:19:24Možemo otpjevati himnu pri ulasku u Pallovo dvorište..... sigurno će nas svi primjetiti i naravno, pričati o nama ....danima ako ne ništa barem bi se trebalo osramotiti
Ja ću vjerojatno večinu vremena provesti u nesvjesti.... ovo mi je sigurno prvi puta da vidim ozbiljna bonsai drva koja s raznih strana primaju vrhunske kritike. Mislim da nakon ovoga, moje percepcije potensaia, više neće biti iste!
Nego malo mi je čudno ... nije stavio nikakvu obavijest na svoje stranice od održavanju, a to je ovaj vikend?!Poslala sam mu mail, za svaki slučaj....
Citat: Mario - 26-08-2008, 13:34:07Ja ću vjerojatno večinu vremena provesti u nesvjesti.... ovo mi je sigurno prvi puta da vidim ozbiljna bonsai drva koja s raznih strana primaju vrhunske kritike. Mislim da nakon ovoga, moje percepcije potensaia, više neće biti iste!to nije loše za članak u Bonsai Focusu - "Hrvat onesvješten satima ležao u Pallovom vrtu" ...
Citat: Marija - 26-08-2008, 13:45:00Nego malo mi je čudno ... nije stavio nikakvu obavijest na svoje stranice od održavanju, a to je ovaj vikend?!Poslala sam mu mail, za svaki slučaj....Slovenci se isto pakiraju, a naveli su i datum....ma koga briga, mi idemo, bilo otvoreno ili ne
.....e....a....jel neko možda jedva čeka subotu....?