0 Članova i 7 Gostiju pregledava ovu temu.
Za tako velika drva morati ćemo koristiti ovakve revolucionarne metode transporta
Jučer sam kupio dvije gurtne 25kn, sa fenomenalno jednostavnim sistemom zatezanja, nešto kao one električarske PVC trakice za kablove, ali ovo je dugačko 250cm. Brzo stezanje, a još brže otpuštanje, a između toga drži ko krokodil kad zagrize....ili pitbul
Citat: Mario - 24-09-2008, 12:07:35Jučer sam kupio dvije gurtne 25kn, sa fenomenalno jednostavnim sistemom zatezanja, nešto kao one električarske PVC trakice za kablove, ali ovo je dugačko 250cm. Brzo stezanje, a još brže otpuštanje, a između toga drži ko krokodil kad zagrize....ili pitbul Ovako nešto?http://www.navtikasport.com/index.php?productID=193
Citat: Andrijachi - 24-09-2008, 12:21:21Citat: Mario - 24-09-2008, 12:07:35Jučer sam kupio dvije gurtne 25kn, sa fenomenalno jednostavnim sistemom zatezanja, nešto kao one električarske PVC trakice za kablove, ali ovo je dugačko 250cm. Brzo stezanje, a još brže otpuštanje, a između toga drži ko krokodil kad zagrize....ili pitbul Ovako nešto?http://www.navtikasport.com/index.php?productID=193Ne, to ja zovem komplicirano....iako je fenomenalno čvrsto. Ovo je doslovno kao električarska PVC vezica. Provučeš gurtnu i zategneš je, ona ostane u zategnutom položaju gdje je drži lagano nazubljena čeljust. Kad pomakneš tu čeljust, sve se otpusti, vrlo praktično. Budem pofotka danas!
Citat: Mario - 24-09-2008, 12:27:03Citat: Andrijachi - 24-09-2008, 12:21:21Citat: Mario - 24-09-2008, 12:07:35Jučer sam kupio dvije gurtne 25kn, sa fenomenalno jednostavnim sistemom zatezanja, nešto kao one električarske PVC trakice za kablove, ali ovo je dugačko 250cm. Brzo stezanje, a još brže otpuštanje, a između toga drži ko krokodil kad zagrize....ili pitbul Ovako nešto?http://www.navtikasport.com/index.php?productID=193Ne, to ja zovem komplicirano....iako je fenomenalno čvrsto. Ovo je doslovno kao električarska PVC vezica. Provučeš gurtnu i zategneš je, ona ostane u zategnutom položaju gdje je drži lagano nazubljena čeljust. Kad pomakneš tu čeljust, sve se otpusti, vrlo praktično. Budem pofotka danas!A znam koja!!! ONi uglavnom imaju dosta kratke, bijelo-prozirne, kao za zatvaranje nekih paketica u vrećicama ili kad moa električar puno žica povezati zajedno da mu se ne raspadnu svaka na svoju stranu. Ima zupce i zatežeš koliko ti paše. Jedino je važno da budu dosta dugačke i da ne pucaju lako. Ne znam koliko su čvrste kad se počne ljuljati i zapinjati neko ogromno drvo.
Evo fotki kopče, istina da je mutno jer sam fotkao s mobitelom u podrumu i nisam kužio jel izoštrio ili ne....valjda se kuži
Mario, od Vaše Fotografske Ekselencije se definitivno ne očekuju slike tog kvaliteta!
Citat: Mario - 25-09-2008, 08:28:50Evo fotki kopče, istina da je mutno jer sam fotkao s mobitelom u podrumu i nisam kužio jel izoštrio ili ne....valjda se kuži Mario, od Vaše Fotografske Ekselencije se definitivno ne očekuju slike tog kvaliteta!
Citat: Aleksa - 25-09-2008, 14:45:55Mario, od Vaše Fotografske Ekselencije se definitivno ne očekuju slike tog kvaliteta! sad ti je jasno zašto
Testirao sam je tako da se Ida sjela na nju i ja sam je nosio uokolo.
Dakle 62 kg drži bez problema!
Citat: Mario - 29-09-2008, 11:40:26Testirao sam je tako da se Ida sjela na nju i ja sam je nosio uokolo.o bože .... da mi je vidjeti barem i lošu sliku toga prizora .... Citat: Mario - 29-09-2008, 11:40:26Dakle 62 kg drži bez problema! .... blago njoj tananoj