0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Citat: Marija Hajdic - 17-03-2007, 21:00:01Mislim da je srednji nivo mogao biti bolje riješen - cijeli je u istoj ravnini. Znam da obje grane idu sa iste visine, ali ožicavanjem bi se dala razbit simetrija!Slažem se u potpunosti sa tobom, ali mi nije cilj napravit "oblačiće" od ove krošnje, već ju pustit u širinu, a ne dat joj više ništa visine. Ono što sam si postavio kao cilj je burgerianum Kyuza Murate (na stražnjim koricama njegove knjige "Four seasons of Bonsai"). Kad nađem knjigu, postat ću fotku ovamo
Mislim da je srednji nivo mogao biti bolje riješen - cijeli je u istoj ravnini. Znam da obje grane idu sa iste visine, ali ožicavanjem bi se dala razbit simetrija!
E da, i Pinus ti je bitno bolji sada u ovoj posudi i s ove strane. I like it.
Ovo je Krešo provukao kroz fotoshop. Jasno se vidi da mi je skinuo kosu koja je inaće bujnija od Hrvojeve
Ono što sam si postavio kao cilj je burgerianum Kyuza Murate (na stražnjim koricama njegove knjige "Four seasons of Bonsai").
Citat: Krešica - 17-03-2007, 21:44:53Ono što sam si postavio kao cilj je burgerianum Kyuza Murate (na stražnjim koricama njegove knjige "Four seasons of Bonsai").To je ovaj burgerianum?
Mislim da je srednji nivo mogao biti bolje riješen - cijeli je u istoj ravnini.
Eto, čak i Muratin Burgerianum ima ovu groznu desnu granu koja bode u oči!!! Ne sviđa mi se. Ali mislim da ima lijeka za to.
Svaka čast, izbor smajlića je fenomenalan
Citat: Marija Hajdic - 17-03-2007, 21:00:01Mislim da je srednji nivo mogao biti bolje riješen - cijeli je u istoj ravnini.Meni takodjer nije jasno zasto je drvo posadjeno skroz na desnu stranu?Ima li koji razlog,jer ja ga ne vidim.M