Da, baš je bilo zanimljivo raditi na tom boru. Bilo je sedamstosedamnaest varijanti i na kraju skoro ništa nije odrezano. Šteta što nema fotki prije rada na njemu jer je doživio ogromnu promjenu.
Odmah bi se želio zahvaliti Dudi i Sebastijanu na ugodnom druženju i fenomenalnom gostoprimstvu.Također bi želio naglasiti da su priče o Čajkovim jelačkim sposobnostima preuveličane tj da ja nisam klopao ništa manje
Tražili smo doma neku staru fotku, ali ne nađosmo. Ne znam jel je stvarno nemamo, ili kaj??!! No na jednoj fotki se drvo vidi u pozadini, rekla sam S-u da tu stavi da se bar malo vidi kak je to bilo, no on veli da je fotka bezveze. Ipak ću je ja staviti jer mislim da se isplati vidjeti, pa makar i sa lošom fotkom, kak je to izgledalo prije rada.
A Čajac nekaj nije bio u elementu taj dan, izgleda da je htio ostaviti lažan dojam. A možda i kobase nisu bile bog zna kaj (ja inače to ne jedem pa mogu razumjeti).
I nama je bilo super. Dragi mi je da si zagovarao da ostanu sve grane, jer to sam i ja htjela (doduše S je bio tak u svojim mislim a o rezanju svega da me naravno nije percipirao). Pa stoga hvala, hvala Done.