Fakat forsiraš do krajnjih granica. Možeš tako, ali što kada ih pređeš? Drvo zna riknuti i bez nekog vidljivog razloga i kada ti se to dogodi kriviti ćeš se i biti će ti žao. :mudroser:
Budući da sam pogrešno shvaćen, želio bi razjasniti ovaj svoj post a pogotovo njegov završetak.
Na jednom drugom forumu ima smajlić koji izgleda kao djedica koji drži prodike. Ima bradu i drži jednu ruku u zraku, nešto kao filozofira. Tamo sam bio admin i nazvao sam ga mudroser, to mi se činilo baš zgodno ime za taj smajlić. Kad želim da se prikaže u tekstu onda pišem- :mudroser:
Tako sam napisao i na kraju ovog mog posta iako znam da "mudroser" ovdje ne postoji i da se neće prikazati. Stavljajući dvotočke, mislio sam da će biti jasno da je to kao neki smajlić, kao da recimo napišem :crveni se: bilo bi jasno što želim poručiti i na kakav smajlić mislim, na onaj skromni.
Znao sam dakle da se smajlić neće prikazati ali sam napisao mudroser da bi okarakterizirao vlastiti post. Da bi naglasio da isprazno mudrujem tj, bacam fraze. Nikako nisam mislio ništa loše te se ispričavam povrijeđenima.