Je, je, fotke su kod nas. Danas ćemo ih skinuti i staviti. Bor je doživio totalnu preobrazbu. Naginje se skroz suprotno od ovog na slici. Fenomenalno izgleda.
No još veća esteska promjena ispričana je na jednom našem crnom boru. To je jedan od mojih prvih iskopanih, vadila sam ga rukama iz pijeska, bez pomagala i prviše znanja. Ostao je u našem vrtu jer sam bila sentimentalno vezana za njega. Inače S ima maniju poklanjanja drva koja se njemu nedaju raditi ili mu se čini da nemre niš posebo iz tog ispasti. Kako stvar može ispasti vidjet ćete kad stavimo fotke. Iz gotovo ničega (jedino je dosta dobra kora i početni pokteti debla) dobilo je krasno drvce. Stajlingu se uvelike doprinijeli Don i Čajko. Fotke ima Čajko jer je nama baterija riknula, ali prvo da nađemo staru fotku kak je izgledalo prije da steknete dojam početnog užasa (naizgled užasa) i da vam to bude poticaj da se štošta može napraviti iz nemogućeg. Samo si skupite par frendova bonsaista i Svaki će imati kaj dodati i reći. Ono... kad se malo ruke slože... no da ne duljim, kad budu slike nastavak....