0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
A znaš kaj, vidio sam nekoliko prekrasnih foruma koji su propali zbog takvih nabrijavanja pa me malo strah.
Interesantno je kak ti iz Belgije poznaš kompletnu bonsai scenu u Hrvatskoj Mislim, kad već "pouzdano tvrdiš"
Strucan odgovor?Zna biti i krivi!
Citat: gal - 05-03-2007, 10:16:37Kako nema! Pa ovi dole uzgajaju masline i smokve.. a mi bukve i vrbe! Kaj imaš vrbu? Tužnu vrbu? Jooooj to me baš zanima. Može fotka?
Kako nema! Pa ovi dole uzgajaju masline i smokve.. a mi bukve i vrbe!
Ima ona poslovica: Čovjek i magarac znaju više nego čovjek sam
Nemam fotku salix albe, ali imam zato od jessice albe..
NE,SLIJEP SI TI!!!Ovo sto si pokazao lici naPLAYMOBIL za djecu.Stvar je u tome sto ti jos nisi naucio razliku izmadju bonsaia i mallsaia.M
Ova tema bi se trebala zvati "kupus" a ne maslina
Eto to bijaše tvrda glava, a rogovi, uf koliki, pa bodu li ga bodu.
Citat: Marija Hajdic - 05-03-2007, 11:52:08Ova tema bi se trebala zvati "kupus" a ne maslina Ima li u opće koja tema na ovom forumu a da nije na kraju nastala kupus?Nije mi jasno zašto se ne držimo teme?
Citat: Krešica - 03-03-2007, 19:49:36Bonsai maslina ima hrpa u Hrvatskoj, a prodaje ih Željko Prgomet iz Rovinja. Cijene su od 2000 Kn pa na gore A ste vi slijepi i ne čujete što je Krešica napisao.http://www.cel.hr/skink/home.htm
Bonsai maslina ima hrpa u Hrvatskoj, a prodaje ih Željko Prgomet iz Rovinja. Cijene su od 2000 Kn pa na gore