Ah, evo i mene da konačno uhvatim malo vremena.....ma bilo je super, od gostoprimstva , ugođaja , drva , prostora. Daleeeeeeko i po drvima i po organizaciji od nas..........Stvarno su se ljudi iskazali i potrudili, prostor sa policama upravo onakav kakav treba biti za međunarodnu izložbu , prodajni dio gdje ste mogli kupiti sve od alata , posuda biljaka. Slovenci su se stvarno istakli i u gostoprimstvu i ljubaznosti, na kraju dana organiziraju besplatnu večeru sa pićem za sve sudionike . organiziran prevoz do restorana i nazad , stvarno su pazili na svaku sitnicu. Posebna zahvala gosp. Janezu , koji me proveo na turistički obilazak Ljubljane jer tamo do sada nikada nisam bio , i još sam kukao da moram kupiti neke začine pa me onda čovjek odvezao i u trgovine ... nemam riječi....oduševljen sam gostoprimstvom , druženjem , organizacijom , i nivoom izložbe. A sda put some slike koje su loše kvalitete Gal ima bolje pa ću ja staviti samo slike sa nekim detaljima koji se ne vide na Galovim slikama. Za alat HRAM Novak je rekao da je super i da je on bio kod onog kosookog koji je napravio taj alat i da je ovo isto kao original i kupio je odmah sedam komada.. još mi je održao i kratki tečaj uporabe istog