Prošle sam godine kupio oko 70 posuda u kompletima, manji dio u MBM-u, a preostali u našem vrtnom centr koji se robom snabdjeva u MBM-u.
Danas ponovno idem u nabavku, jer je potreba za posudama stalna. Kada se kupuje više komada onda i nije neki problem što se nalaze u kompletu, obzirom da na kraju svaka biljka dospije u neku posudu. Normalno, bilo bi puno bolje da se prodaju pojedinačno i da je izbor boja i oblika bolji. Trenutno mi nedostaju plitke okrugle posude. Kupio sam nekoliko plitkih ovala, ali ne mogu biljku ( Myrtus communis ) koja oblikom ide prema stilu metle staviti u oval.
Već gotovo godinu dana koristim alat iz MBM-a i zadovoljan sam kvalitetom. O tome koliko će trajati tek će se moći govoriti, jer bi svakako trebao izdržati nekoliko godina.
Žica je također dobra. Koluti su dovoljno veliki, a radi se o eloksiranoj aluminijskoj žici. Praktično nema nikakve razlike u odnosu na žicu koju sam donosio iz Njemačke i da nema razlike u promjeru kolutova, ne bih niti znao koju kada koristim.