Sa stolom je sve u redu, no Majstor je imao nekih neplaniranih obaveza na poslu pa dovršavanje okretalice planira za vikend. Po svemu tome, ja bi je trebao podignuti u nedjelju i u ponedjeljak postaviti fotke. Onda ćemo vidjeti na čemu smo i prokomentirati.
Andrija, ovaj stol je masivan, no i visok je. Dobro ako mu se mogu mijenjati nogice, no ovak mi i nema neku svrhu, jer te visine su uobičajeni stolovi na koje se stavi okretna ploča koju večina nas ima, a puno je jeftinija.
Kao i sve vas, i mene zanima kak će naš stol izgledati u prvoj izvedbi. Mislim da donekle znam, no čekam finiš. E sad, kad vidite prvu izvedbu i saznamo cijenu, moći ćemo reči, očemo ovo i ovo i spremni smo to platiti. Napominjem, ne govorim o stabilnosti i masivnosti, već o detaljima koji cijenu vrtoglavo mijenjaju. Stabilan će biti u svim varijantama, no napraviti nešto kao na ovo fotki, može i Majstor, pa i u INOX-u, a na nama je odluka, treba li nam to i jesmo li spremni platiti. Mislim stol nije kukasto dljeto, svaki može biti projekat za sebe i imati svoju cijenu.