0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Praktičnost stola koja mene najviše privlaći je to da ga postavim tam gdi mi je drvo inaće smješteno i samo ga prebacim na stol. Ne moram drvo tegliti ili prevoziti do nekog vrtnog stola ili čega već i onda mi na tom stolu, drvo završi na nepovoljnoj visini, pa nit mi je za sjediti niti za stajati.
Citat: Mario - 09-05-2008, 12:19:37Praktičnost stola koja mene najviše privlaći je to da ga postavim tam gdi mi je drvo inaće smješteno i samo ga prebacim na stol. Ne moram drvo tegliti ili prevoziti do nekog vrtnog stola ili čega već i onda mi na tom stolu, drvo završi na nepovoljnoj visini, pa nit mi je za sjediti niti za stajati.Mi imamo jedno mjesto u vrtu gdje radimo i sva stabla nosimo do tamo. Nikada ne sjedimo dok radimo, valjda se radi o toj veličini bonsaija da je to nemoguće ...
Pitaj ga pa nek nam sugerira najstabilnije rješenje..... i koja je opcija nogica bolja .... i dr.
Več sam s njim razgovarao o tome, ispada da je vrtuljak stabilniji od puža i cijevi u cijev, a nogice se u oba slučaja mogu napraviti stabilnim.
Nego na koju dimenziju ploče idemo? 60cm !?!? ili manje?Jel ćemo zadržati visinu od 42-64 cm ili treba ići više?
Pliz objasni još jednom što je vrtuljak? Promaklo mi je.
Ajde preko vikenda ću to provjeriti kolika bi visina bila OK....
...a fi ploče, i od čega da bude ploča?
OK ...a fi ploče, i od čega da bude ploča?Original ploča je fi 40 cm.
Citat: Mario - 09-05-2008, 13:23:31OK ...a fi ploče, i od čega da bude ploča?Original ploča je fi 40 cm.OK, OK Ma vidi to ovog Mr. S. čije mišljenje prednosi Helle .... mi tu mozgamo razmišljamo, detaljiziramo, cijepimo jedan drugoga... a oni fino konstatiraju podršku i ubilježe se za jedan finalni proizvod
Mi promišljamo u sebi (još uvijek)