Dakleeeee.....ipak niš sutra od kopanja. Lijenost je prevladala, spavat će se ujutro. Dilema je pala. Između kopanja i odlaska u Austriju, odabrali smo spavanje i habanje videa. Eto...što ti je ljudska duševna i tjelesna dekadencija. Fućkaš ga.
hmmm..... mi smo išli po hrast kad sam se vratila s posla.... vađenje je išlo brzo.... mislim da je to mogla biti dobra reklama za čalkomlat. Andrija je, kao da ga netko plaća po izgovorenoj rečenici, kad smo ga oslobodili ukrug kamenja, ponavljao "uh da je sada čajkomlat kargali bi ga u 2 poteza" .... u svakom slučaju izvadili smo ga sa ogromnom balom i kada smo je krenuli malo smanjti ispalo je ta je svo korijenje od nekakve trave .... nevjerovatno ... totalno malo površinskog korijenja..... presjekli smo žile koje idu do Kine .....
Eno ga tamo, u vrtu posađen je u čisti pumice, SEZONA JE DEFINITIVNO GOTOVA, i sada trebam poradit na bezrazložnom optimizmu
A subota ujutro, spavanjeee za promjenu
Uf ti hrastovi... Posle mog fijaska sa rođakom mislim da ću odustati od njih...
A pošto je na forumu noćas pospana atmosfera, mislim da ću malo da se opustim uz Discovery channel...