0 Članova i 11 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: Mario - 03-04-2009, 12:18:14Platili smo teret razvoja, sad imamo ono što trebamo, ja više nemam volje, natezati se oko daljih projekata. Žao mi je za svaku grešku i vjerujem da se neće ponoviti. Dobro si ti to sve odvalijo i kuke i pigalčice i stol, pogotovo stol, s njime sam izuzetno zadovoljan, To što čajkići pucaju u kršu, bože moj, kak veliš platitli smo cijenu razvoja
Platili smo teret razvoja, sad imamo ono što trebamo, ja više nemam volje, natezati se oko daljih projekata. Žao mi je za svaku grešku i vjerujem da se neće ponoviti.
Citat: DonQuijote - 03-04-2009, 14:38:20Citat: Mario - 03-04-2009, 12:18:14Platili smo teret razvoja, sad imamo ono što trebamo, ja više nemam volje, natezati se oko daljih projekata. Žao mi je za svaku grešku i vjerujem da se neće ponoviti. Dobro si ti to sve odvalijo i kuke i pigalčice i stol, pogotovo stol, s njime sam izuzetno zadovoljan, To što čajkići pucaju u kršu, bože moj, kak veliš platitli smo cijenu razvojaTo je tak kad se nisu pravilno ispitale karakteristike ORGINALNOG čajkomalata....
Bolje ti je da šutiš Original je zaslužan za razvoj, to stoji, no u usporedbi sa čajkomlatom/multitasking, .... to se ne da usporediti!!!....naulji ga i pospremi u vitrinu za sječanje generacijama
Mislim da Gal nije ludo napravio - nabavio kvalitetno sječivo proizvedeno tvornički i navario ga na šipku. Mislim da ćemo tako i mi napraviti ....
Citat: Marija - 03-04-2009, 17:17:17Mislim da Gal nije ludo napravio - nabavio kvalitetno sječivo proizvedeno tvornički i navario ga na šipku. Mislim da ćemo tako i mi napraviti .... Mislim da Vam je bolje kupit takvu šipku u Strojoprometu i jednostavno ju zagrijat i raskovat...Ne velim da ova varijanta od Gala nije dobra, al je puno više muke... Ovaj novi Čajkomlat (raskovani) nit se piga niti puca, a u jednom je komadu.
koja je težina?
Citat: Marija - 15-06-2009, 15:49:16koja je težina?Nisam vagao, no budem, meni odgovara i dužina i težina, uglavnom lakši je od onog gorostasa s kojim smo kolektirali Cezara.
Citat: Mario - 15-06-2009, 15:51:43Citat: Marija - 15-06-2009, 15:49:16koja je težina?Nisam vagao, no budem, meni odgovara i dužina i težina, uglavnom lakši je od onog gorostasa s kojim smo kolektirali Cezara.da jasno mi je da je ova šipka tanja pa da mora biti lakši .... inovaciju oktogonalne šipke je uveo Gal pa bi ovo mogao biti Čajkomlat subsp. Galix
Citat: Marija - 16-03-2009, 11:23:31Citat: gal - 16-03-2009, 10:33:30...ima! Čelik Č 1531 u Strojoprometu, sječivo-široki LUX štemajzl u Pevecu, zavariš skupa i to je to!Misliš ovo Lux sječivo .... ...ne! ima šire i jeftinije.
Citat: gal - 16-03-2009, 10:33:30...ima! Čelik Č 1531 u Strojoprometu, sječivo-široki LUX štemajzl u Pevecu, zavariš skupa i to je to!Misliš ovo Lux sječivo ....
...ima! Čelik Č 1531 u Strojoprometu, sječivo-široki LUX štemajzl u Pevecu, zavariš skupa i to je to!
Ja sam kupio ovaj... mislim da je to taj...