0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Čuo sam se sa kovačem, situacija je ovakva!U nedjelju će biti gotovi svi nožići set od tri, i uzorci kukastih i žličastih dljeta.Također će biti gotov čajkomlat kao uzorak i klješta drvolomac koja će po svoj prilici biti teška 2kg (ozbiljan komad hardwera)Rekao mi je i cijene za čajkomlat i drvolomac. Čajkomlat (štanga sa sjekačem) = 200 knRadi se o štangi punog željeza koja je dužine 1,5 m i težine oko 10 kg. Dakle veči dio cijene uzima materijal. Pregovarat ću sa njim da u tu cijenu uđe i klizna štanga sa utegom ili barem da se ne popne preko +50 kn.Klješta drvolomac = 250 knTa mi se cijena vrlo dopada i sad još samo da mi se i klješta dopadnu.Ako sve bude po planu i dogovoru, u ponedjeljak ću postaviti fotke pa da vidite kaj ste naručili i želite li naručiti ono kaj vas zanima.Sad vi recite, koko ste i jeste li zadovoljni do sada isposlovanim, mislim na cijene i tak to !
Ako nije problem neka kovač oštricu za naš čajkomlat napravi širine od 7cm da bi nam bilo lakše vaditi iz krša.
Vidjela sam da je na nacrtu za čajkomlat sve na engleskom - pretpostavljam da je Goran nacrt našao na Internetu?!
Evo i čajkomlata kao prototipa. Rekao sam mu nek skine ova "uha" na oštrici i nek ga blizu drške napravi širine 7 cm da ne zapinje kad se vadi iz zemlje. Uteg sa cijevi je u izradi pa će fotke biti naknadno.