0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: Goran Cajko - 11-04-2008, 12:33:02Ok, ja sam s ovom sezonom kopanja završio !!! Ajde, ajde. Pa znaš da je Mario prvi na meti. To je zakon prirode. Prvo stradaju slabi i bolesni članovi neke zajednice. Nećeš ti sam tak lako. Jedino ak te ščepa neki medo jer u tebi ugleda dobar (masan ) zalogaj.
Ok, ja sam s ovom sezonom kopanja završio !!!
e koja smo mi nacija .... cijenjenog i uglednog znanstvenika bi bacili medvjedima sram vas biloooo
Zmija ili medo ??? Mislim da ću u sljedećim ekspidicijama ću hodat na začelju kolone, pozorno pazeći kako na životinje tako i na članove ekipe!!!
Onda ću ti ja pokupiti sve najbolje drveće pred nosom he heeeee, he he he he he heeeeee
Citat: helleborus - 11-04-2008, 14:17:05Onda ću ti ja pokupiti sve najbolje drveće pred nosom he heeeee, he he he he he heeeeee Ništ novoga
Citat: Mario - 11-04-2008, 14:20:36Citat: helleborus - 11-04-2008, 14:17:05Onda ću ti ja pokupiti sve najbolje drveće pred nosom he heeeee, he he he he he heeeeee Ništ novoga A to ti je dobro izvježbano oko sakupljača sjemenki. E, da ti po cijele dane tražiš sjemenke na drveću i drugim biljkama, mačji kašalj bi ti bilo vidjeti dobro drvo. A pazi ti ovo, još sam i kratkovidna. Je te sad sram???
Problem je kaj on sporo hoda!!! Koljena i to... Dok on dojde na lokaciju, mi več iskopali!!!
Citat: Marija - 11-04-2008, 13:26:02e koja smo mi nacija .... cijenjenog i uglednog znanstvenika bi bacili medvjedima sram vas biloooo Paaa...pa trebao bi ispitati kako je to kad te napadne medvjed i onda napisati recenziju. Zar ne? Pa zato ga imamo.
Citat: Sandev - 11-04-2008, 13:31:16Citat: Marija - 11-04-2008, 13:26:02e koja smo mi nacija .... cijenjenog i uglednog znanstvenika bi bacili medvjedima sram vas biloooo Paaa...pa trebao bi ispitati kako je to kad te napadne medvjed i onda napisati recenziju. Zar ne? Pa zato ga imamo.Najbolje da šjor Laborant napiše popis onoga što testira (područje svoje specijalizacije) ..... jer ga je Seba počeo zasipati kakicama, medvjedima .... P.S osim toga nemamo mi laboratorij i sredstva kao "Horejšio" iz CSI-a