0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Dobro, dobro... Eto, smijem samo da ti kažem da se zelenike vade ISKLJUČIVO poslednjeg četvrtka u mjesecu, ali ako se taj četvrtak poklapa sa periodom kada Strijelac ulazi III kuću, onda se preskače i drvo se ostavlja za iduću godinu!
Citat: Aleksa - 02-04-2008, 21:37:26Dobro, dobro... Eto, smijem samo da ti kažem da se zelenike vade ISKLJUČIVO poslednjeg četvrtka u mjesecu, ali ako se taj četvrtak poklapa sa periodom kada Strijelac ulazi III kuću, onda se preskače i drvo se ostavlja za iduću godinu! 10-ak godina otkako se vrzmam oko bonsaija .... a još nisam dobila pozivnicu za inicijaciju u tajno znanje .... samo ću reći da sam uvrijeđena Prijedlog
Ah vidiš, nisi tu ti kriva... Ja se bavim 2 godine a već sam upućen u te tajne... Neki ljudi jednostavno nemaju potencijala za primanje tih posebnih informacija... To sve zavisi od volje neba!
Citat: Aleksa - 02-04-2008, 21:42:18Ah vidiš, nisi tu ti kriva... Ja se bavim 2 godine a već sam upućen u te tajne... Neki ljudi jednostavno nemaju potencijala za primanje tih posebnih informacija... To sve zavisi od volje neba! .... nema svatko sreću da mu je baba dok je bila u partizanima spasila život Velikom B. koji ju u znak zahvalnosti uputio u znanje o bonsaima i primio u sektu .... a ti si tu uletio preko VEZEEEEE!
Otkrila si moju najveću tajnu. Zbog toga sam prinuđen da izvršim samoubistvo () kao što nalažu pravila sekte Velikog B-a.
ima još tajni..................
A dobro, neće ni baka baš sve dati na net, uostalom bila je mlada pa joj se ne može zamjeriti
Ne, ali znam da su bake bile prpošne i vragolaste dok su bile mlade. Tak je barem moj djed tvrdio