0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: Marija - 13-03-2008, 09:29:25Jedno glupo pitanje .... zašto je ova tema pod RAZNO, a ne pod BKZ?????? ...Osim toga, BKZ se može izjasniti kao suorganizator i to bi moglo biti dobro. ........Dakle, BKZ i naš privatni inicijativni odbor ćemo se dogovoriti o varijanti naše "kompe".
Jedno glupo pitanje .... zašto je ova tema pod RAZNO, a ne pod BKZ??????
To će ipak nekako trebati riješiti, ako ni zbog čega onda zbog sponzora koji će se jako teško odlučiti sponzorirati ako tu nije uključen nekakav klub ili nešto službeno iznad pojedinca. Zapravo, tako mislim možda nisam u pravu.
Citat: DonQuijote - 13-03-2008, 10:04:04To će ipak nekako trebati riješiti, ako ni zbog čega onda zbog sponzora koji će se jako teško odlučiti sponzorirati ako tu nije uključen nekakav klub ili nešto službeno iznad pojedinca. Zapravo, tako mislim možda nisam u pravu.da da, radi sponzora treba klub .... a da osnujete "Bistri bonsai klub" kao podružnicu BKZ-a Simbolika imena bode u oko.
Sve više nas ima u Bistri, prošle godine nas se četvero preselilo iz ZG, a očekujemo još dvoje ove godine No ja ostajem "slobodni umjetnik" ....
Sve više nas ima u Bistri, prošle godine nas se četvero preselilo iz ZG, a očekujemo još dvoje ove godine
Citat: Mario - 13-03-2008, 10:15:40Sve više nas ima u Bistri, prošle godine nas se četvero preselilo iz ZG, a očekujemo još dvoje ove godine Tko to? Kaj se neko seli u Bistru?
Citat: helleborus - 13-03-2008, 10:47:18Citat: Mario - 13-03-2008, 10:15:40Sve više nas ima u Bistri, prošle godine nas se četvero preselilo iz ZG, a očekujemo još dvoje ove godine Tko to? Kaj se neko seli u Bistru? Igor (istefano) je kupio gradilište u Jablanovcu i uskoro počinje gradnju. Dobro Jablanovec je smješten uz sam rub Bistre i nije baš njen dio, al su nam prvi susedi
(O Bože kaj serem! )
Bistra - first croatian bonsai village.
Citat: Marija - 13-03-2008, 10:56:58Bistra - first croatian bonsai village. Jedno sam siguran... U Bistri ovog trena ima više ovogodišnjih iskopanih yamadorija nego u cjeloj HR
Nakon razgovora s Predsjednikom BKZ imamo podršku i suradnju. Dakle, s nama su. Imam i riješenu varijantu prema Turističkoj zajednici grada Zgb.To su novosti.