0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Baš me zanima kakve ste kad se navirite u čašicu
Citat: Marija - 05-03-2008, 13:30:32Citat: helleborus - 05-03-2008, 13:23:57Kaj se mene tiče...totalni sam parti brejker, bar kaj se tiče ispijanja vina. Čujte, nekima ne treba alkoholni stimulans da bi plesao po stolovima. nisi sama... i ja sam po pitanju vina i alkohola parti brejker .... Baš me zanima kakve ste kad se navirite u čašicu
Citat: helleborus - 05-03-2008, 13:23:57Kaj se mene tiče...totalni sam parti brejker, bar kaj se tiče ispijanja vina. Čujte, nekima ne treba alkoholni stimulans da bi plesao po stolovima. nisi sama... i ja sam po pitanju vina i alkohola parti brejker ....
Kaj se mene tiče...totalni sam parti brejker, bar kaj se tiče ispijanja vina. Čujte, nekima ne treba alkoholni stimulans da bi plesao po stolovima.
Citat: Mario - 05-03-2008, 13:33:22Baš me zanima kakve ste kad se navirite u čašicu Vesele, kao i bez čašice Čuj Helle izgleda da ćemo biti jedine žene-bonsaistice tamo
Kaj bi ti muški sirotani bez nas. A i Pall voli žensko društvo.
Citat: helleborus - 05-03-2008, 13:42:27Kaj bi ti muški sirotani bez nas. A i Pall voli žensko društvo. a onaj njegov zahtjev za disco?
Ja isto baš vino ne pijem, ali večera je organizirana tako da traje dugo i nečemo dobiti odmah sve na stol nego pomalo... U tom slučaju je oko pola litre po osobi skroz umjereno i to nije nikakvo pijančenje.
Citat: helleborus - 05-03-2008, 13:42:27Kaj bi ti muški sirotani bez nas. A i Pall voli žensko društvo. Ja se i ne družim s muškima koji ne vole žensko društvo
Ajde, ajde... sad kao niko ne pije. Kakve si ono pljoske skrivao po džepovima prošle godine????
Citat: helleborus - 05-03-2008, 13:54:37Ajde, ajde... sad kao niko ne pije. Kakve si ono pljoske skrivao po džepovima prošle godine????Hehe, znači ipak je netko primjetio. Ali stvarno, mislim da smo Marija i ja u zadnjih 10godina zajedno popili do litre alkohola ... tako da ako ćemo mi popiti čašu vina onda svatko može!
Citat: Mario - 05-03-2008, 13:47:32Citat: helleborus - 05-03-2008, 13:42:27Kaj bi ti muški sirotani bez nas. A i Pall voli žensko društvo. Ja se i ne družim s muškima koji ne vole žensko društvo Ni ja se ne družnim s muškima koji ne vole žensko društvo
Kaj ste zajedno već 10 godina?
S i ja smo popili zajedno u posljednjih mjesec dana više od litre alkohola. Ja nula (zapravo nagovorio me u meksičkom da popijem tekilu pa sam se skoro skljokala na pod), a on ostalo.