Nadam se da kolegice i kolege bonsaisti iz Splita neće zauzeti baš sva mjesta i da će poneko iz izvan Dalmatinskog bonsai kluba dobiti priliku da prisustvuje prezentaciji.
Pozvani su svi članovi klubova i drugi uzgajivači a isto tako a bit će i ljudi koji će svratiti iz radoznalosti ...
Uzgajivači će imati prednost - u prednjim redovima, naravno!
Pozorno ću pratiti eventualnu najavu definitivnih prijava i nadam se da neću zakasniti.
Nije potrebna nikakva prijava, vrata su otvorena svima koji žele doći, to je javni događaj.... nemojmo sada o tome .... nego kad složimo i objavimo program događanja.... možemo više popričati ...
Siguran sam da članovi Dalmatinskog bonsai kluba imaju bezbroj biljaka za demonstraciju, ali ako bi možda zatrebao kakav kontinentalni ( bjelogorični ) yamadori, kako to napominje DonQuijote, pripravn sam ponuditi neko drvo. Konkretno, mislim na jedan carpinus betulus star oko 15 godina.
Nemamo bezbroj yamadorija ... jer samo neki od nas iz kluba, a i iz Hrvatske vade yamadorije.... osim toga Walter traži određenu kvalitetu tog materijala.
Andrija i ja smo pripremili materijal .... i mislim da nam po tom pitanju neće trebati pomoć ... ipak postaj slike tog graba da vidim da li odgovara.... Hvala na ponudi! :)